Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Maatwerk in confectie voor Veldhoven en omstreken

We willen u niet laten duizelen door hier alle soorten maatwerk in confectie te gaan noemen die wij op uw gordijnen kunnen toepassen. Vaak is dat ook iets wat we pas later - het liefst bij u thuis- met u doornemen. Maar belangrijk is wél te weten dat er heel wat manieren zijn om uw gordijnen op te hangen en te plooien. Zo kan het zijn dat u de voorkeur geeft aan een mooi, strak vallende plooi. Of vindt u juist een wat nonchalanter hangend gordijn beter passen? En wat denkt u van een extra hoge vliesband voor wat meer uitstraling of bijvoorbeeld stoere ringen?

Een driedubbele plooi geeft u bij een transparant gordijn wat meer privacy. En met een transparante inbetween met motief die voor een uni wordt geplaatst, bereikt u een heel bijzonder effect. Bovendien kunt u heel goed zowel een overgordijn als een inbetween op één roede plaatsen.

Uitleg over de verschillen van de diverse plooisoorten

De enkele-plooi, vlinder-plooi en tri-plooi zijn traditionele plooisoorten die nog steeds veel gebruikt worden. Naar mate er meer stof gebruikt wordt, gaat de plooi mooier en dieper vallen. Een retour-plooi kan gebruikt worden, om een kleiner gordijnpakket te verkrijgen. Deze plooisoort kan zowel in de enkele-, vlinder- en/of tri-plooi geconfectioneerd worden. Ook wordt er vaak gekozen voor zeilringen of wave gordijnen met wave-plooi. Zeilringen geven een modern en/of strak geheel, maar dienen wel handmatig opgeplooid te worden bij het dichtschuiven van het gordijnpakket. Dit is niet nodig bij wave gordijnen. Door gordijnstof op een specifieke manier te confectioneren, ontstaat een prachtig, regelmatig golvend patroon (wave-plooi) in de gordijnstof. Te vergelijken met het effect van gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede. Maar de speciale band, runners en roede geven het wave gordijn een modernere en luxere uitstraling.Deze wave-plooi wordt gecombineerd met de nieuwste ophang-technieken. Deze kunnen bestaan uit moderne railsystemen en/of gordijnroedes die van onder voorzien zijn van een sleuf, zodat de stof handmatig of elektrisch voorgeplooid bediend kan worden.

Plooisoorten

Wenst u over maatwerk in confectie geïnformeerd te worden maak dan een afspraak of bezoek onze showroom in Veldhoven. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs klik hier.

Maatwerk waveplooi
Gordijnen op maat gemaakt
Plooien