Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Wij zijn gesloten van 20 juli t/m 12 augustus. Dinsdag 13 augustus staan we weer voor u klaar.

Prachtige natuurlijke wandbekleding van Wood4Walls, Cocomosaic, Urban Cotton en Vescom

Geef elke ruimte een luxe, warme en natuurlijke uitstraling met wandbekleding van Wood4Walls, Cocomosaic, Urban Cotton of Vescom.

Urban Cotton, een unieke collectie wandkleden

Deze 100% biologisch katoenen wandkleden brengen elk interieur tot leven. Maak een groot gebaar met één XL-item. Ook en misschien juist wel als je klein behuisd bent. Een item met grote afmetingen laat de ruimte namelijk meteen groter lijken. Je huis maak je pas echt persoonlijk met opvallende eyecatchers!

Door het creëren van contrasten ontstaan de mooiste interieurs, zowel in materialen, kleuren, als in stijlen. Combineer een betonvloer met zachte stoffen, of laat een interieur in basic kleuren tot leven komen met een drukkere print aan de wand, en combineer bijvoorbeeld een bohemian interieur met een industriële elementen. Met onze wandkleden kun je op deze manier eindeloos combineren. De doeken staan prachtig in alle ruimtes van je woning. Niet alleen in de woonkamer, maar zeker ook als slaapkamerdecoratie als gaaf alternatief voor een hoofdboord achter het bed of het inrichten van een werkplek. En voor iedereen die regelmatig zijn of haar woning restyled: in no-time verander je je hele interieur door het toevoegen van een nieuw design! Je huis inrichten was nog nooit zo eenvoudig.

Voor alle designs zien we u graag in onze showroom.

Nature@Home Wood4walls

Wood4walls is een eenvoudige, milieuvriendelijke, moderne en decoratieve oplossing om een ruimte te vullen met natuurlijke weelde en een warme sfeer.
De wandbekleding bestaat uit handzame panels die zijn samengesteld uit Europees resthout. Wekelijks worden er partijen noten- dennen- en eikenhout uit verschillende landen opgehaald om ze in de fabriek te kunnen verwerken tot handzame wandpanelen.
De fabriek wordt volledig geleid en bemand door lokale bewoners waardoor zij de mogelijkheid geboden krijgen hun lokale leefomstandigheden te verbeteren. De reststukken walnoten-, eiken-, en dennenhout worden gedroogd, gezaagd, gespleten, gehakt, bewerkt en verlijmd. Het assemberen van de panels wordt volledig met de hand gedaan door ervaren houtbewerkers. Bovendien is elk paneel uniek van samenstelling.
De panels van Wood4Walls kunnen simpel en naadloos met een lijmkit of een tacker op de wand worden aangebracht.

Cocomosaic natuurlijke wandbekleding

De wandbekleding van Cocomosaic is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, milieuvriendelijk en is gemakkelijk te verwerken. De wandtegels worden gemaakt uit resten van hout en kokosnoot met behoud van de natuurlijke unieke uitstraling van het materiaal. Het resultaat is een stijlvolle, luxe wandtegel met een unieke look & feel.
Cocomosaic tegels en aanverwante decoratieve producten zijn een perfecte milieuvriendelijke oplossing omdat ze voor 100% gemaakt worden uit de schalen van kokosnoten en andere rest- en afvalmaterialen uit houtzagerijen.
De Coco panels zijn licht van gewicht, duurzaam, spatwaterdicht en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn heel geschikt om ruimtes op een snelle, stijlvolle manier te veranderen. Ze kunnen overal toegepast worden, van keuken tot kantoorruimte, van winkel tot horecagelegenheid.
De Cocomosaic panels zijn ontworpen en geproduceerd met als doel de natuurlijke schoonheid van de natuur te behouden en de exotische sfeer te brengen waar het wenselijk is. Alle producten worden vervaardigd met “Saving Planet Earth" als achterliggende gedachte.

Vescom Vinyl Wallcoverings

Een uitgebreid aanbod aan structuren, kleuren en ontwerpen - van luxe textielgevoel tot gladde en super hygiënische oppervlakken. De collectie vinyl wandbekleding van Vescom biedt alles, van subtiel en onopvallend tot gewaagd en in het oog springend. En de voordelen gaan vele malen verder dan alleen het fraaie uiterlijk: het materiaal is brandvertragend, licht- en kleurecht, bestand tegen krassen en stoten, en biedt bescherming tegen vlekken en chemicaliën. Bovendien heeft de vinyl wandbekleding van Vescom een lange levensduur van ten minste tien tot vijftien jaar.

Meer informatie over de wandbekleding van Wood4walls, Cocomosaic, Urban Cotton en Vescom

Beoek voor meer informatie over de wandbekledingen van Wood4walls, Cocomosaic, Urban Cotton en Vescom, onze showroom aan de Dorpstraat 124 te Veldhoven. Daar helpen wij u graag met uw vragen en geven we u duidelijk advies. U kunt uw vragen ook alvast stellen via ons contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook via telefoonnummer 040 - 253 23 91.


Urban Cotton Sfeervolle wandbekleding
Urban Cotton Inspiratievolle wandbekleding
Wood4Walls natuurlijke wandbekleding
Wood4Walls houten wandbekleding
Cocomosaic wandbekleding van nature at home
Vescom Vinyl Wallcovering