Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Bedbodems in Veldhoven

Wij hebben diverse bedbodems voor u om te testen in onze showroom in Veldhoven. Een spiraalbodem, lattenboden of gaat u toch voor een boxspring? U kunt alleen tot een weloverwogen beslissing komen als u op alle bedbodems een keer heeft gelegen.

Spiraalbodem

De spiraalbodem biedt van alle bedbodems de meest open structuur. Hierdoor kan het matras goed ventileren. Dit is niet alleen goed voor de hygiƫne, maar ook komt dit de levensduur van het matras ten goede. Auping staat bekend om zijn spiraalbodems en hebben sinds de uitvinding van de spiraal bodem het ontwerp steeds verfijnd. Is de spiraalbodem de bedbodem voor u? Kom langs en ontdek het zelf!

Lattenbodem

De lattenbodem is misschien wel de bekendste bedbodem. Een lattenbodem heb je in vele variaties. Zo is het aantal latten bepalend voor de ondersteuning die de bedbodem u biedt. Naast gewone lattenbodems hebben wij ook speciaal voor senioren/verzorging lattenbodems met lift. Wij voeren lattenbodems van:
  • Auping
  • Elsach
  • Dorime

Boxsprings

En dan is er nog de optie om te kiezen voor een boxspring. Boxsprings zijn vaak hoger dan een normaal bed waardoor het in- en uitstappen een stuk gemakkelijker is. Daarnaast ventileert een boxspring beter dan een normaal matras. U koopt een boxspring vaak als boxspring-combinatie. Meer informatie over een boxspringcombinatie vindt u hier. Wij hebben boxsprings van de merken:

Wij hebben boxsprings van de merken:
  • Auping
  • Pullman
  • Serta

Hoog laag bedden ook wel verzorgingsbedden genoemd

Een hoog laag bed is ideaal bij zorg in een thuissituatie. De elektrisch verstelbare hoog-laag bodem Mediflex van vroomshoop meubelen biedt extra gemak bij het verzorgen. Naast de mogelijkheid om de bodem in hoogte te verstellen kun je ook bij de rug en knieholte de hoogte instellen.

Seniorenbedden

In onze showroom staan vele modellen opgesteld die u kunt bekijken en testen. De modellen zijn in diverse kleuren en houtsoorten verkrijgbaar en te combineren met alle matrassen en bedbodems. De seniorenbedden zijn deelbaar wat poetsen erg makkelijk maakt. Daarnaast hebben seniorenbedden een hoge bed instap wat in en uit bed stappen zeer comfortabel maakt. Wij zijn leverancier van Dorime en Vroomshoop seniorenbedden.

Meer informatie over bedbodems

Als u meer wilt weten over bedbodems in Veldhoven dan nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom aan de Dorpstraat in Veldhoven. Wij nemen graag de tijd voor u zodat u goed kunt proefliggen. Laat ook eens een rugdrukmeting doen. Hierdoor kunt u nog beter uw bedbodem en matras op elkaar afstemmen. Het is fijn als u een afspraak maakt zodat een van onze adviseurs direct tijd voor u kan maken, klik hier.

Spiraalbodem
Lattenbodem
Excellence-Velda-Metropolitan
vroomshoop_zorgbed