Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Rugdrukmeting in Veldhoven

Wij maken voor rugdrukmeting gebruik van het P.S.A. systeem. Met dit meetsysteem kunnen we precies vaststellen hoe een bepaalde matras-bodem combinatie op uw lichaam reageert. We kunnen zien of er drukpunten zijn en of uw rug op de juiste wijze wordt ondersteund. Aan de hand van een aantal vragen die de computer stelt, worden uw persoonlijke wensen geanalyseerd. Op basis van uw wensen en fysieke eigenschappen van uw lichaam selecteert de computer een aantal geschikte matras-bodem combinaties.

Vervolgens worden deze combinaties op geschiktheid gemeten. Op de computer is een dun matje aangesloten met zo’n 400 miniatuur weegschaaltjes voor een perfecte rugdrukmeting. Voor het testen van een combinatie wordt de meetmat op het matras gelegd, waarna u plaats neemt op de meetmat. Na het meten berekent de computer de drukverdeling en de ondersteuning. Met een druk op de knop laat de computer op eenvoudige wijze zien welke matras-bodem combinatie voor u het meest geschikt is.

Iedereen is van harte welkom om in Veldhoven zijn of haar rugdrukmeting uit te laten voeren. Wij nodigen u dan ook uit om naar onze 1000m² showoom te komen aan de dorpstraat.


rugdrukmeting in de praktijk
grafische representatie van de rugdrukmeting