Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Tapijt kopen in Veldhoven

Tapijt is er voor elk type woning uit Veldhoven. Tapijt houdt de drukte buiten zodat u kunt genieten van de gezelligheid en warmte in uw huis. Naast een gezellige uitstraling is tapijt ook geluidsdempend en energiebesparend doordat tapijt zeer goed isoleert. Tapijt is leverbaar in vele kleuren, structuren en dessins. Met een tapijten vloerbedekking geeft u iedere ruimte in huis zijn eigen sfeer. Van synthetisch tot wol is er keuze te over in onze ruime collectie van o.a. Desso, Ambiant, Nouwens - Bogears, Interfloor en nog vele andere merken tapijt die u vindt in onze showroom in veldhoven.

Als u bedenkingen heeft over tapijt in verband met allergieën dan moet u zeker onze allergietips eens bekijken. Door nieuwe technieken en ontwikkelingen is er zelfs tapijt dat de lucht zuivert!

Tapijt op maat gemaakt in Veldhoven

Het op maat leveren van uw vloerkleed kunnen wij ook voor u verzorgen. De afwerking van het kleed is leverbaar in tal van mogelijkheden zoals leer, alcantara, linnen, feston en blind gebandeerd. Maatvoering is mogelijk tot 500 cm breed.

Als u meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van tapijt en vloerbedekking moet u zeker op bezoek komen in onze ruime showroom aan de Dorpstraat in Veldhoven. Laat u vrijblijvend adviseren over tapijt. Wij nemen graag de tijd voor u.

Desso Tapijt
Desso2 Tapijt