Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Wij zijn gesloten van 20 juli t/m 12 augustus. Dinsdag 13 augustus staan we weer voor u klaar.

Traploper kopen in Veldhoven

De traploper is weer helemaal hot. Geen wonder, een trap met een goedgekozen loper is stijlvol en eigentijds en geeft uw entrée een mooie uitstraling. Want zeg nou zelf, welk product geeft uw trap een luxere uitstraling dan een traploper? U maakt van een normale trap, een trap met klasse. U kunt kiezen uit diverse kleuren en stijlen er is altijd wel een traploper die bij uw interieur past. Ook kunt u uw traploper laten maken van bijna elk gewenst tapijt. U kunt dus ook kiezen uit een groot deel van onze uitgebreide collectie tapijt soorten. Welke u in onze showroom in Veldhoven kunt bekijken.

Naast een geluidsdempende functie, zijn traplopers ook lekker warm in de winter. Als u ooit zou verhuizen kunt u de traplopers gewoon meenemen. Of als u de treden van de trap wilt verven om deze een andere kleur te geven verwijdert u de traplopers eenvoudig voor deze klus.

Schippers wonen beschikt over een uitgebreide en smaakvolle collectie traplopers van o.a. Brink & Campman. Indien u een goed beeld wilt krijgen van alle mogelijkheden qua traplopers, bezoek dan onze ruime showroom aan de dorpstraat in Veldhoven. U kunt gratis parkeren voor de deur. En natuurlijk nemen wij graag de tijd voor u.

Traploper in Veldhoven
Zwarte traploper