Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Wij zijn gesloten van 20 juli t/m 12 augustus. Dinsdag 13 augustus staan we weer voor u klaar.

Horren voor ramen en deuren (Rolhorren, vaste horren, Inzethorren en Plisséhorren) in Veldhoven bij Schippers Wonen

Ventilatie is erg belangrijk voor uw woning! U wilt dat er frisse lucht naar binnen komt, maar u wilt ook dat de insecten buiten blijven. Onze insectenhorren zijn hiervoor de ideale oplossing. Horren zijn namelijk in vele soorten en maten leverbaar (ook als maatwerk) en zijn eenvoudig te plaatsen in vrijwel elk type raam of deur. Als u op zoek bent naar de juiste horren voor uw huis, dan bent u bij Schippers Wonen in Veldhoven aan het juiste adres: Bij ons vindt u horren in diverse uitvoeringen zoals rolhorren, inzethorren, vaste horren en plissé horren. Een zeer populaire hor op dit moment is de Plisséhor.

Als u het type insectenhor voor uw toepassing(en) heeft vastgesteld, dan kunt u nog een keuze maken uit diverse kleuren gaas voor in uw horren. Zo kunt u nog beter uw nieuwe horren afstemmen op de uitstraling van uw interieur en uw huis in regio Veldhoven.

Wij leveren horren van de merken;
  • Luxaflex

Meer weten over plisséhorren, rolhorren, inzethorren en vaste horren uit Veldhoven

Als u meer wilt weten over horren dan nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom aan de Dorpstraat in Veldhoven. U vindt hier 1000m² van alle soorten en mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering en buitenzonwering (o.a. horren, (vouw) gordijnen, jaloeziën, lamellen, shades en shutters).

Plissehorren in de woonkamer
Hor in de badkamer