Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Horizontale jaloezieën kopen in Veldhoven.

Jaloezieën zijn weer helemaal terug in de mode.

Bij Schippers Wonen vindt u het grootste assortiment van Veldhoven in de merken;
 • Luxaflex
 • Zonnelux
 • Cedeko
 • JASNO
We bieden jaloezieën in verschillende breedtes, kleuren, materialen en soorten afwerking. De door Luxaflex® in de jaren 50 gelanceerde horizontale jaloezieën geven u met een simpele draaibeweging perfecte controle over de richting en intensiteit van het binnenkomende zonlicht.

Houten jaloezieën, verantwoord en sfeervol

Voor FSC®-gecertificeerde producten als houten jaloezieën is Luxaflex® jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) en ook bij de Rainforest Alliance. Het merendeel van de houten jaloezieën van Luxaflex® is hierdoor voorzien van het FSC®-keurmerk. We zijn ook leverancier van bamboe lamellen. Deze ecologisch meest verantwoorde houtstoort is afkomstig van speciale plantages. We zijn dus niet alleen betrokken bij het verzorgen van een sfeervol interieur maar ook bij een duurzame wereld.

Houten jaloezieën van JASNO

De blinds van JASNO zijn houten jaloezieën welke zorgen voor sfeer en warmte in elk vertrek. Ze zijn geheel naar uw persoonlijke wensen samen te stellen. Dit is mogelijk door het vrijwel onbeperkte aanbod kleuren, variaties in lamelbreedtes, bedieningskoorden en ladderbanden. Bovendien zijn ze vanwege de match in kleuren en lamelbreedtes, perfect te combineren met de shutters van JASNO.

JASNO blinds bieden meer dan de meeste houten jaloezieën
 • Geschikt voor vochtige ruimtes.
 • Leverbaar in vele lak-, beits- en matte olie kleuren.
 • De zijkant van de lamellen standaard is meegelakt in de kleur van de lamel. U kijkt dus nooit tegen een onafgewerkte zijkant aan.
 • De frontlijst boven de jaloezieën en de koordknopjes worden in dezelfde kleur geleverd als de lamellen.
 • De gladde trapeziumvormige onderlat voorkomt beschadigingen aan uw vensterbank.
 • Verkrijgbaar met verschillende Ladderband breedtes en kleuren, ook gemotoriseerd.
 • JASNO houten jaloezieën met privacyuitvoering: Hierbij lopen de koorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel. Dit zorgt voor extra verduistering, meer privacy en een strakkere, rustigere uitstraling.

JASNO officieel erkend installateur

Omdat Schippers Wonen werkt met ervaren installateurs in eigen dienst zijn wij gecertificeerd door JASNO als officieel erkend installateur. Dit geeft u de garantie dat uw producten op een gedegen en vertrouwde manier worden geïnstalleerd bij u thuis. Tevens vindt u in onze 1000m² showroom een volledig ingerichte JASNO shop waarin alle mogelijkheden van dit absolute topmerk overzichtelijk zijn opgesteld.

In Veldhoven vindt u dus ook alle passende jaloezieën voor uw leefsituatie. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze showroom aan de Dorpstraat te bezoeken U vindt van alle soorten en mogelijkheden een duidelijk opstelling in onze showroom. Voor een afspraak klik hier

jaloezieën trendy blauw
jaloezieën breed zwart
Houten jaloezieën
jaloezieën Hout Brabant