Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Lamellen in Veldhoven haalt u bij Schippers Wonen

Herontdek de verticale lamel en zie hoe deze zich heeft getransformeerd naar een eigentijds product. De collecties hebben een aantal bijzondere items. De lamellen collectie is zeer compleet met stof, kunststof en aluminium en verkrijgbaar in veel verschillende lamelbreedten. De lamellen zijn ideaal voor het regelen van de hoeveelheid lichtinval in een kamer. Daarnaast kunt u met lamellen in de zomer de warmte buiten houden en in de winter de kou. Kortom, lamellen zijn praktisch, sfeervol en in diverse breedtes te verkrijgen.

Meer weten over lamellen in Veldhoven?

Indien u meer wilt weten over lamellen dan nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom in Veldhoven. U treft hier van de volgende merken een duidelijke opstelling aan zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden op het gebied van lamellen.

Wij voeren de merken;
  • Luxaflex
  • Cedeko
  • Zonnelux

Wilt u een goed advies verzoeken wij u alvorens een bezoek af te leggen aan onze 1000m² showroom in Veldhoven, een afspraak te maken. U kunt dat telefonisch doen of eenvoudig met een mail zodat wij u kunnen benaderen klik hier.

Luxaflex lamellen
stijlvolle lamellen