Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Rolgordijnen kopen in Veldhoven

Voor Rolgordijnen in Veldhoven komt u naar Schippers Wonen. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie in elk type rol- en duorolgordijn dat u zich naar kunt bedenken. Graag spreken wij de vele mogelijkheden met u door, zodat u altijd de rolgordijnen, due-rolgordijnen krijgt die aan uw wensen voldoen.

Benieuwd wat voor soorten rolgordijnen wij allemaal voor u hebben? Kom dan naar de meest uitgebreide showroom van Veldhoven. Hieronder vindt u alvast informatie over diverse soorten gordijnen. Wilt u advies of meer informatie? Kom dan naar de showroom, daar helpen wij u graag verder!

Rolgordijnen

Klassieke, zeer elegante, strakke raambekleding, geschikt voor vrijwel elke ruimte. U heeft een ongelooflijke keuze aan patronen en kleuren. Voor iedere woning en stijl zijn er wel passende rolgordijnen.

Duo - rolgordijnen

Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Het duo rolgordijn maakt van elke lichtinval, een unieke lichtinval. De stof van dit product bestaat uit twee lagen horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaal je jouw lichtinval. Het duo rolgordijn is verkrijgbaar in meer dan 40 prachtige naturelkleuren.

Wil je een echte eye-catcher voor je raam? Kies dan voor XL of XXL duo rolgordijnen, met banen van maar liefst 25 cm of 40 cm! Nieuw in de collectie duo rolgordijnen: verduisterende stoffen. Ideaal voor de slaapkamer! Door deze nieuwe aanvulling is het nu mogelijk je gehele huis te voorzien van deze populaire collectie rolgordijnen. Zo heb je overal dezelfde uitstraling!

In onze showroom in Veldhoven vindt u rolgordijnen van de merken:
  • Luxaflex
  • Cedeko
  • Zonnelux

Komt u uit Veldhoven of omgeving en bent u op zoek naar passende rolgordijnen voor uw leefsituatie. Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom aan de Dorpstraat. U vindt van alle soorten en mogelijkheden een duidelijk opstelling in onze 1000m² showroom.

Rolgordijnen
Rolgordijnen in de keuken
Rolgordijnen enkel