Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Wij zijn gesloten van 20 juli t/m 12 augustus. Dinsdag 13 augustus staan we weer voor u klaar.

Shades kopen in Veldhoven

Shades zijn er in diverse uitvoeringen. Hieronder vindt u een overzicht van de shades die u in onze ruime showroom in Veldhoven kunt vinden. Welke uitvoering shade u ook zoekt, shades zijn perfect om evenwicht te creëren tussen licht en privacy.

Silhouette Shades

Met de ingenieuze constructie van subtiel kantelbare stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te kantelen dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan. Zo is ook de naam silhouette shades ontstaan. U ziet namelijk alleen het silhouette door deze shades.

Duette Shades

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-doorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.

Plissé Shades

Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar® coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

In onze showroom in Veldhoven vindt u shades van de merken:
  • Luxaflex
  • Zonnelux
  • Cedeko

Indien u meer wilt weten over Shades nodigen wij u graag uit in onze winkel aan de Dorpstraat te Veldhoven. Alle shades staan overzichtelijk in opstelling zodat u rustig kunt kijken welke shade het beste bij uw interieur en stijl past.

Shades
Silhoutte shades
Duette shades close up
Duette shades