Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

JASNO shutters kopen in Veldhoven

JASNO shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen, verkrijgbaar in hout en in kunststof. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Shutters zorgen voor prachtige lichteffecten in uw huis in Veldhoven en bieden u zonodig alle privacy. Klassiek, Barok, Modern, Landelijk… JASNO shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud.

JASNO shutters zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten: Primewood en Aqualine. De Primewood shutters zijn vervaardigd uit duurzaam Paulownia hout, wat een lichte en toch stevige houtsoort is die voor elke raamvorm geschikt is. De nerfstructuur van het Paulownia hout is subtiel en geeft de shutters een exclusieve look.
We hebben ook kunststof shutters van JASNO: De Aqualine serie:
Hét unieke aan Aqualine shutters is dat ze spatwaterproof zijn en daardoor zeer geschikt zijn als raamdecoratie voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Aqualine shutters zijn gemaakt van van ABS, dit is een hoogwaardige kunststof van zeer goede kwaliteit.

De expert in JASNO shutters van Veldhoven

Als officieel ‘JASNO Select Dealer’ zijn wij door JASNO zelf opgeleid en kunnen we u dus vakkundig adviseren. Ook bent u in onze showroom in Veldhoven in de gelegenheid om verschillende voorbeelden en toepassingen van JASNO shutters bekijken. Als u thuis de maten van uw ramen opneemt en dit aan ons doorgeeft, kunt u ook een vrijblijvende kostenindicatie krijgen.

De voordelen van JASNO shutters uit Veldhoven:
  • De pengatverbinding en technische zijstijl zorgen voor solide shutters.
  • Leverbaar in vele lak- en beitskleuren (+ vrijwel alle RAL- en NCS-kleuren).
  • Vochtbestendig, dus ook toepasbaar in badkamers of wellnessruimten.
  • Standaard geleverd met verzonken scharnieren.
  • Prachtige oplossing bij niet-rechte ramen (o.a. rond, schuin of getoogd).
  • Ook geschikt voor draai-kiep-ramen en dakramen.
  • Afgewerkt met krasvaste, UV-bestendige meubellak.
  • Op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Perfect in combinatie met JASNO blinds vanwege de match qua kleuren en lamelbreedtes.

Officieel erkend JASNO installateur

Omdat Schippers Wonen werkt met ervaren installateurs in eigen dienst zijn wij door JASNO gecertificeerd als officieel erkend installateur. Dit geeft u de garantie dat uw producten op een gedegen en vertrouwde manier worden geïnstalleerd bij u thuis. Tevens vindt u in onze 1000m² showroom een volledig ingerichte JASNO shop waarin alle mogelijkheden van dit absolute topmerk overzichtelijk zijn opgesteld.

Download hier gratis de JASNO App voor:
iPhone
iPad2
iPod Touch
Android

Jasno Shutters zwart Primewood
Shutters wit Jasno Primewood
Jasno Shutters Aqualine