Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Gordijnen kopen in Veldhoven

Voor gordijnen in Veldhoven komt u naar Schippers Wonen. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie in elk type gordijn dat u zich naar kunt bedenken. Naast complete gordijnstoffen verzorgen wij ook de confectie op maat voor u. Graag spreken wij de vele mogelijkheden met u door, zodat u altijd de gordijnen krijgt die aan uw wensen voldoen.

Wij voeren o.a. de merken:
 • Ado
 • Artelux
 • Cachet
 • Catch
 • Holland Haag
 • Jab
 • Kobe
 • Oer
 • Ploegstoffen
 • Ursidi
 • Vescom

Benieuwd wat voor soorten gordijnen wij allemaal voor u hebben? Kom dan naar de meest uitgebreide showroom van Veldhoven. Hieronder vindt u alvast informatie over diverse soorten gordijnen. Wilt u advies of meer informatie? Kom dan naar de showroom, daar helpen wij u graag verder!

Overgordijnen

Overgordijnen zijn meestal kamerhoog en zijn zeer geschikt om de zon buiten te houden in de slaapkamer of nieuwsgierige blikken uit de woonkamer te weren. Met name in de winter als het vroeg donker is, bieden overgordijnen u veel privacy. Daarnaast hebben overgordijnen de positieve eigenschap warmte-isolerend te zijn. De warmte wordt binnen de muren gehouden en gaat niet naar buiten.

Wilt u de lichtdoorlatendheid van uw overgordijn zelf bepalen? Dan kunnen wij deze voorzien van een extra tweede laag stof, dit wordt ook wel een gevoerd gordijn genoemd. Het voeren van uw overgordijnen geeft uw gordijn naast een betere blokkering van licht ook een vollere en luxe uitstraling.

Op deze manier kunnen wij dus iedere gewenste stof laten voldoen aan uw wensen! Wilt u graag advies of dit ook voor u de beste oplossing is? Kom dan naar onze showroom te Veldhoven.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen (verstevigingstrips) vouwt het gordijn op tot een mooi strak pakket. Ook kunt u kiezen voor vouwgordijnen zonder deze horizontale verstevigingstrips (baleinen), uw vouwgordijn zal dan nonchalanter vallen. Deze gordijnsoort is er van trendy unikleuren tot meer gedurfde dessins, van transparant tot verduisterend. U kunt onze uitgebreide collectie vouwgordijnen in onze showroom in Veldhoven bekijken en beleven.

Paneelgordijnen

Met paneelgordijnen kunt u optimaal gebruik maken van het invallende licht en de mooiste effecten creëren. Deze vlak en strak hangende gordijnbanen kunnen als panelen voor- en achter elkaar worden geschoven, van links naar rechts en naar het midden. Door het schuiven met de panelen creëert u diverse lichteffecten. Het railsysteem waarin de panelen hangen kunnen variëren van één tot vijf sporen, soms zelfs nog meer. Hoeveel sporen u kiest is mede afhankelijk van het aantal panelen. De panelen worden doorgaans bevestigd met klittenband.

Rolgordijnen

Klassieke, zeer elegante, strakke raambekleding, geschikt voor vrijwel elke ruimte. U heeft een ongelooflijke keuze aan patronen en kleuren. Voor iedere woning en stijl zijn er wel passende rolgordijnen.

Bij Schippers Wonen in Veldhoven vindt u gegarandeerd de passende gordijnen voor uw leefsituatie. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze 1000m² showroom gelegen aan de dorpstraat in het mooie Veldhoven. U vindt van alle soorten en mogelijkheden een duidelijk opstelling en wij nemen graag de tijd voor u!

Het is fijn als u van tevoren een afspraak maakt zodat wij kunnen zorgen dat een van onze adviseurs ook direct beschikbaar is om u te begeleiden bij uw keuze. U kunt ons bellen of een mail sturen

Gordijnen
Donkere overgordijnen
Gordijnen en vouwgordijnen
Moderne gordijnen
Vouwgordijnen
Paneelgordijnen