Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Wij zijn gesloten van 20 juli t/m 12 augustus. Dinsdag 13 augustus staan we weer voor u klaar.

Karpetten (vloerkleden) kopen in Veldhoven

Karpetten ook wel vloerkleden genoemd, zijn sfeermakers, ze verfraaien uw interieur en zijn super geluiddempend. Een karpet is ideaal om uw interieur een kleur te geven, brengen warmte en een zachte uitstraling in uw woning in Veldhoven of omgeving. Of u nu op zoek bent naar een karpet voor in uw woonkamer of de slaapkamer voor elke ruimte is er wel een stijl die bij u past. Kleine, grote, hoog- en laagpolige karpetten. Karpetten (vloerkleden) met meerdere kleuren of in één kleur. Er is keuze genoeg in zowel stijlen als kleuren.

Gespecialiseerd in karpetten (vloerkleden) op maat

Onze specialiteit is het op maat maken van wooneilanden in de kleur en kwaliteit die u wenst. Ook kokos en Sisal laten wij graag tot een mooi vloerkleed voor u verwerken. Zo krijgt u een uniek karpet dat altijd perfect bij uw interieur past.

Naast de normale tapijtmerken als;
  • Parade
  • Desso
  • Bonaparte
  • Interfloor

Hebben we ook een aantal merken uitsluitend gespecialiseerd in Karpetten zoals;

Wilt u een indruk krijgen van alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze ruime showroom aan de Dorpstraat in Veldhoven. In onze 1000m² showroom hebben wij diverse karpetten en stalen die u kunt bekijken. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren en uw droom karpet samen te stellen. Want waar anders koopt u in Veldhoven uw karpetten?

Karpetten
Karpetten Hoogpollig
Lifestyle karpet